Deň otvorených dverí

Vážení rodičia, budúci naši žiaci!

Keďže tento rok je situácia z dôvodu COVID 19 veľmi vážna a prišlo k uzavretiu škôl, ponúkame Vám možnosť oboznámiť sa s našou školou prostredníctvom internetovej stránky školy. Získate informácie o škole z komplexnej prezentácie, kde si môžete vytvoriť určitý názor na školu, študijné odbory, vybavenie školy ako aj mimoškolské aktivity.

Zároveň pri každom študijnom odbore alebo odbornom zameraní sa oboznámite s krátkou prezentáciou odboru, učebným plánom, u niektorých aj videom. Niektoré z nich boli vytvorené v rámci celoštátnej súťaže Podpor svoj odbor.

Sme školou, ktorá v tomto roku oslavuje 60. výročie založenia, odborná škola s tradíciou. Ponúkame atraktívne odbory, ktorých absolventi môžu študovať na vysokých školách, podnikať  alebo sa okamžite zamestnať. V Žilinskom kraji patríme medzi najlepšie hodnotené školy a sme jedinou školou takéhoto typu.

Pevne verím, že Vás oslovíme a získame pre štúdium na našej škole. Svoju voľbu neoľutujete. Verím, že sa  spoločne stretneme pri druhom termíne Dňa otvorených dverí, ktorý je plánovaný na 10. 02. 2021.

Prosíme Vás o vyplnenie krátkeho dotazníka, ktorý nájdete TU.
Ďakujeme za Váš čas.

Želám Vám zdravie a silnú motiváciu pri dištančnom vzdelávaním. Dúfam, že sa čoskoro uvidíme.

Ing. Ľubomír Schvarc, riaditeľ školy

Dávame na vedomie, že v školskom roku 2021/2022  sa otvárajú 2 nové študijné odbory:

2940M Potravinárstvo 09 potravinár -kvalitár

(úplné stredné odborné vzdelanie s maturitou)

4223 Q krajinárske úpravy a tvorba krajiny

(vyššie odborné štúdium).

Štúdium

Write a comment

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.