2. ročník mikulášskeho stolnotenisového turnaja študentov a študentiek

Dňa 06.12.2018 sa uskutočnil 2. ročník školskej športovej súťaže v stolnom tenise chlapcov a dievčat. Zúčastnilo sa ho 36 chlapcov a 39 dievčat našej školy.

Žiaci boli rozdelení do dvoch skupín /chlapčenskej a dievčenskej/. Hralo sa vyraďovacím spôsobob do 11 na dva vyhraté sety, najskôr podľa ročníkov a potom víťazi pokračovali vo vyraďovacom pavúku na 3 vyhraté sety.

Víťazom chlapcov sa stal Sečkár Róbert z 2.MK triedy,2. miesto obsadil Gorelčík Adam zo IV.AE a 3. miesto obsadil Oboňa Matej z II.T triedy.

V dievčenskej skupine sa na 1. mieste umiestnila Martinčeková Martinka z 3.K, 2. miesto obsadila Biela Petra z 1.L a tretia skončila Štrbová Anička z 1.P. Turnaj mal dobrú atmosféru. Najlepší boli odmenení diplomom a mikulášskou sladkosťou

Žiaci si pripisujú body do celoškolskej súťaže o najlepšieho športovca školy pre tento školský rok. – za účast 15 bodov, za prvé miesto 18 bodov, druhé 17 bodov, tretie 16 bodov.

 

 

Mgr. Jozef Horka – chlapci

Mgr.Jurkovičová Katarína – dievčatá

 

 

Write a comment

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.