NAJ agro chlapec a agro dievča 2017/2018

V decembri sa naša škola zapojila do súťaže, ktorú organizuje pre študentov  SOŠ so zameraním na poľnohospodárstvo časopis  Náš chov.

Z každej triedy podľa  odborného zamerania sa mohli prihlásiť chlapci aj dievčatá. Mesiac pred školskou súťažou boli zverejnené súťažné podmienky. Školské kolo súťaže sa konalo 22. 12. 2017.

Organizátori  boli tento rok Žiacka školská rada a trieda 3. T,  koordinátorkou súťaže už tradične je Mgr. Dana Višňovská.

Porotu tvorili: Mgr. Dana Višňovská, Mgr. Elena Raždíková, Ing. Ján Lazar, ale vlastne aj všetci účastníci Vianočnej akadémie, ktorá sa konala zároveň so súťažou.

 

Moderátormi súťaže boli Martina Markušová  a Viktor Straka, minuloroční víťazi školskej súťaže. Po absolvovaní 2. súťažných kôl, keď museli súťažiaci odpovedať na otázky z odboru, ktorý študujú, ale aj na témy voľnočasových záujmov, záľub.

Porota vyhlásila nasledujúcich víťazov :

NAJ agro dievčatá

1. miesto: Andrea Dobroňová, 3. L

2. miesto: Katarína Smutná, 2. L

3. miesto: Valéria Zelinová, 3. L

                     Bibiána Dírerová, 3. L

 

NAJ agro chlapci

1. miesto: Matej Hodas, 3. K

2. miesto: Ľubomír Dikoš, 3. K

3. miesto: Ján Buranda, 2. L 

 Priebeh súťaže bol veľmi zaujímavý, súťažné otázky primerané. Víťazstvo bolo zaslúžené. Vyžadovalo si odvahu, ale aj vedomosti.

Súťaž bude pokračovať vo februári semifinálovým kolom v  Nitre, kde nás budú reprezentovať  víťazi z každej kategórie.

Všetkým zúčastneným ďakujeme a držíme im palce…

 

Mgr. Dana Višňovská

Write a comment

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.