1. ročník maratón aerobiku

27. 09. 2017 sme v rámci európskeho týždňa športu zorganizovali 3 hodinový maratón aerobicu.  Našu školu sme prihlásili na mapu športových podujatí v rámci celého Slovenska. https://www.tyzdensportu.sk/index.php/zucastni-sa/mapa-podujati.

Našej akcie sa zúčastnili študentky len našej školy, aj keď sme poslali pozvánku viacerým stredným odborným školám. Bol to prvý ročník a  bol úspešný. Veríme, že budúci rok sa zapoja aj študentky iných stredných škôl.

Precvičovali 3 inštruktorky zumby a aerobiku, ktoré svojim temperamentom dievčatám „načreli asi aj do skrytých útrob kondície“:-).

Dievčatá boli úžasné a  takmer všetky vydržali tempo do konca.

Študentky sme motivovali o čo najlepší prejav. Bojovali o pohár riaditeľa našej školy a postup do krajského kola. Pán riaditeľ na záver odovzdal pohár najlepšej našej fitnesske Denise Trúchlej, ktorá získala najviac bodov. Na druhom mieste  sa umiestnila Smutná Katarína a tretia bola Bianka Kohutiarová. Pri hodnotení v porote sa vystriedali inštruktorky, učitelia, ale aj žiaci.

8 najlepších dievčat postupuje do krajského kola. Všetky dievčatá si zapisujú po 20 bodov do súťaže agrošportovkyňa roka.

Mgr. Katarína Jurkovičová

 

Write a comment

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.