Využívajú Vaše deti preukaz ISIC?

V združení CKM SYTS sa spolu s nami snažíme o to, aby si Vaše deti hodnotu peňazí uvedomovali a vedeli s nimi hospodáriť. Aby pochopili, že šetriť si peniaze je oveľa lepšie ako si ich požičiavať. Keď prídu do veku kedy peniaze prestanú automaticky prichádzať od rodičov (tak ako teraz), určite im skúsenosti s ISICom pomôžu, čo i len máličko, vyvarovať sa zlých rozhodnutí. Preto to celé spoločne robíme.

Združenie CKM SYTS sa rozhodlo preto komunikovať viac s rodičmi, pretože v tejto chvíli sú to ich peniaze, ktoré sa dajú ušetriť. A sú to oni, čo vedia, že peniaze na záhrade nerastú. Vytvorili sme preto facebook stránku – Stredoškolský preukaz ISIC/EURO26 – preukaz pre Vaše dieťa, link prikladáme tu https://www.facebook.com/ISICEURO26/

Zdieľame tu rôzne tipy ako naučiť deti šetriť, kedy začať s vreckovým, aktuálnu ponuku zliav, nové zľavy atď. Nájdete tu skrátka všetko aktuálne, čo sa deje u nás a čo nové máme pre držiteľov našich preukazov ISIC, prípadne čo pripravujeme.

plagat-a4-pausal_orange-rodicia

Write a comment

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.