VIANOČNÁ NÁVŠTEVA V DOMOVE SOCIÁLNYCH SLUŽIEB

Dňa 20. 12. 2016 sa žiaci našej školy z tried II. L, IV. T, a IV. AE zúčastnili návštevy Domova sociálnych služieb na Karpatskej ulici v Žiline. Naším cieľom bolo ukázať, aké dôležité je udržiavanie vzájomných vzťahov a väzieb mladšej generácie so seniormi a v tomto predvianočnom období potešiť starkých vianočnou koledou, milým slovom a obdarovať ich ručne vyrobenou vianočnou pohľadnicou.

Ing. Zuzana Moravčíková

 

Naša návšteva bola pre nich príjemným spestrením. Veľmi milé poďakovanie prišlo aj od nich.

 

Vážený pán riaditeľ Ing. Ľubomír Schvarc,

touto cestou by sme Vám chceli vysloviť veľkú vďaku za nádherné vystúpenie študentov Vašej školy pod vedením pani učiteľky Mgr. Zuzany Moravčíkovej, ktorí v tomto  adventnom, predvianočnom období prišli potešiť našich imobilných klientov a ľudovými koledami im vyčarili úsmevy na tvári a nejednu slzičku od dojatia.

Ďakujeme veľmi pekne, že nezabúdate na našich chorých starkých v takýchto zariadeniach a veľmi radi Vás hocikedy uvítame s podobným programom opäť. Pre priblíženie atmosféry posielame niekoľko fotografií.

S pozdravom
Mgr. Klaudia Kosová

Write a comment

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.