Začiatok študentskej spoločnosti Traveler

 Študenti 3. ročníka odboru manažment regionálneho cestovného ruchu sú zaradení do programu JA Slovensko. Cieľom neziskovej organizácie je rozvíjať ekonomické myslenie a podnikavosť v praxi.

Pod taktovkou JA Slovensko zakladáme študentskú firmu s reálnym podnikaním, zúčastňujeme sa na súťažiach a príležitostiach v danom šk. roku. Na začiatku podnikania musíme byť zaregistrovaní ako združenie, čomu predchádza výberový pohovor so študentmi.

Dňa 25. 09. 2020 sa preto uskutočnilo za spolupráce pani profesorky Mičurovej výberové konanie do funkcií v JA firme Traveler. Výberové konanie prebehlo v priestoroch našej školy. Všetci sme si pripravili Životopis, Žiadosť o prijatie do zamestnania a Motivačný list. S nemalou dávkou trémy sme absolvovali konkurz na jednotlivé pracovné pozície vo firme.  Na záver sme zvolili manažment a pracovníkov. Ako prezident spoločnosti bola zvolená Lucia Súkeníková,  zástupca Veronika Janíková, viceprezidenti: oddelenie marketingu Dávid Sobota,  financií Michaela Rácová,  personalistiky Natália Oravčíková, výroby Patrícia Hlaváčová. Bez ohľadu na postavenie vo firme tvoríme jeden tím a na každom názore nám záleží, spolu sme silnejší ako každý sám. Pred oficiálnym začiatkom podnikania musíme vyriešiť mnoho záležitostí a čaká nás ešte veľa povinností voči JA Slovensko.

Tešíme sa na podnikanie tento školský rok a o každom kroku vás budeme radi informovať prostredníctvom článkov a profilom na Instagrame: traveler_spospredza. Podrobné informácie o našej činnosti nájdete aj na https://traveler-bufet.webnode.sk/

Dávid Sobota

Write a comment

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.