Veľtrh cestovného ruchu SLOVAKIATOUR 2020

Dňa 24. 01. 2020 sa žiaci 3. T triedy, odboru cestovný ruch vybrali spoznávať krásy nielen Slovenska, ale aj rôznych iných krajín na veľtrh cestovného ruchu SLOVAKIATOUR 2020, ktorý sa konal v Inchebe v Bratislave. Opäť sme si vyskúšali, aké je to cestovať vlakom a bratislavskou MHD za novými poznatkami.

Exkurziu sme začali na prízemí pavilónu, v ktorom prebiehal veľtrh gastronómie DANUBIUS GASTRO, prezentácia škôl a sprievodných podujatí – prednášok, ochutnávok jedál a nápojov a súťaž žiakov stredných odborných škôl v miešaní nápojov MASTER CUP.

Ďalej sme pokračovali prehliadkou na poschodí, kde sa prezentovali jednotlivé regióny CR, cestovné kancelárie, cestovné agentúry, kúpele, remeslá zo Slovenska, ale aj zahraničia (ČR, Rakúsko, Slovinsko, Chorvátsko, Poľsko a iné). Sprievodným podujatím bola výstava POĽOVNÍCTVO A ODDYCH a výstava RYBÁRSTVO A VOĽNÝ ČAS.

Na veľtrhu CR sme mali možnosť reálne vidieť organizáciu, fungovanie, prezentáciu a spoluprácu subjektov CR. Nahliadnutím do rôznych kultúr a národností sveta sme načerpali množstvo inšpirácií pre našu študentskú spoločnosť, najmä v oblasti reklamy a propagácie.

Write a comment

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.