„Škola bez hraníc“ – 6. ročník medzinárodného družobného volejbalového seriálu stredných škôl o putovný pohár priateľstva

Dňa 22. 3. 2019 sa uskutočnil 6. ročník medzinárodného volejbalového turnaja Volley Mix Cup 2019 medzi školami SOŠPaSnaV, Žilina, Albrechtova střední škola, Český Těšín, Zespok Szkół Rolniczych w Międzyświeciu.

Organizátorom 6. ročníka bola Zespok Szkół Rolniczych w Międzyświeciu, kde za organizáciu zodpovedala Barbara Lason.

Turnaj je pokračovaním družobných stykov, ktorý od roku 2017 usporiadame striedavo na jednotlivých školách  1 x ročne v rámci projektu „ Škola bez hraníc“.

6. ročník volejbalového turnaja vyhralo poľské družstvo. Na druhom mieste sme sa umiestnila naša škola a tretie bolo družstvo z Čiech.

Diplomy a pohár odovzdala riaditeľka školy v Miedzyswieciu, poďakovala sa za pekný priebeh a reprezentáciu škôl. My sme obe družstvá pozvali na ďalší ročník k nám na Slovensko.

Po súťažiach sme absolvovali prehliadku Skanzenu v Ochabach – bola to zaujímavá zbierka rôznych poľnohospodárskych náradí, traktorov a starých osobných automobilov.

Naši študenti si za volejbal pripisujú po 30 bodov do súťaže agrošportovec roka.

Write a comment

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.