Imatrikulácie 2018

Dňa 16. novembra 2018 sa na našej škole uskutočnili imatrikulácie žiakov prvých ročníkov, ktoré pripravili žiaci III. L triedy.

Ján Buranda otvoril úvodný program ako aj celú akciu veľmi pekne a úspešne uvádzal v spolupráci so svojimi spolužiakmi, ktorí sa postarali o skvelú atmosféru,  pripravili hudobné vystúpenie ako aj zaujímavé scénky a úlohy pre svojich spolužiakov z prvého ročníka.

Na imatrikuláciách sa prezentovali žiaci I. L triedy moderným tancom, I. MZ triedy kačacím tancom, I. P triedy spevom Na ceste 540, I. AT triedy detským tancom Moje telo a I. K triedy piesňou Sokoli.

Žiaci III. K sa prezentovali spevom ľudovej piesne, žiaci III. Z tancom z názvom Pidilidi a žiaci z III. T triedy spevom od Eda Sheerena Perfect. Počas celého dňa prevládala výborná nálada na ktorom sa zúčastnili vyučujúci našej školy ako aj vedenie našej školy s pánom riaditeľom a pani zástupkyňou.

   

Ing. Bezelidesová Janka

 

Write a comment

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.